MELDPUNT  (maart 2012)

over klagen

Heeft u er last van dat homo's elkaar aan baantjes helpen? Merkt u ook dat in bepaalde winkels en bepaalde beroepsgroepen vooral homo's werkzaam zijn en dat de gewone man daardoor niet aan de bak komt?

 

Stoort het u ook zo als homo's op straat hand in hand lopen of elkaar begroeten en van elkaar afscheid nemen met een kus, al of niet op de mond?

 

Vindt u dat er eens een eind aan moet komen dat HIV- en AIDSverspreidende homo's van uw ziektekostenpremie hun dure medicijnen krijgen?

 

Hindert het u ook zo dat op parkeerplaatsen langs de snelwegen en in fraaie bos- of duingebieden openbare homoseks gepleegd wordt, met achterlating van gebruikte condooms (als ze die al gebruiken)?

 

Bent u allochtoon en heeft u er schoon genoeg van dat de overheid wil stimuleren dat homoseksualiteit ook in uw kringen als gezond en normaal beschouwd moet worden?

 

Vreest u als Christen de wrake Gods over Nederland omdat de links-liberale homomaffia het  burgerlijk huwelijk heeft verkwanseld door het open te stellen voor homo's en lesbo's?

 

Accepteert u het niet langer dat u als Turkse of Marokkaanse Nederlander niet eens een homoseksuele zoon of dochter, of een homoseksueel neefje of nichtje mag doden omdat zij de eer van de familie bezoedelen?

 

Wenst u niet langer geconfronteerd te worden met homoparades in uw stad of op uw grachten, met travestieten, blootlopers, obscene bodybuilders en andere kinderverkrachters die het aanzien van Nederland in Europa en daarbuiten ernstige schade berokkenen?

 

Ziet u ook dat het televisie-amusement en het theateraanbod wordt gedomineerd door zelfverrijkende homo's die meer van uw belastinggeld binnenhalen naarmate ze minder smaak of verstand hebben?

 

Meld dan deze overlast bij www.meldpunthomo's.nl, zodat er een halt kan worden toegeroepen aan de gelegaliseerde of gedoogde terreur van een minderheidsgroepering die zich gedraagt als een culturele elite of als een respectabele bevolkingsgroep. Laten we gezamenlijk een eind maken aan de links-liberale hobby die homoseksualiteit heet.

 

Kijk ook eens op www.meldpuntjoden.nl, www.meldpuntchristenen.nl en www.meldpuntbejaarden.nl.

 

U kunt uw melding anoniem plaatsen. Wij zorgen voor de rest.

 

nieuwste column overzicht