WILDERS  (mei 2009)

over stemmen

De PVV is er voor u! Jawel, de PVV maakt een speerpunt van homo-emancipatie. Gelooft u het zelf? Ik heb Wilders er nooit van verdacht anti-homo te zijn, maar pro-homo? Wilders is niet vóór homo's, hij is tegen Marokkaantjes. Als de Marokkaanse Nederlanders de verkoop van dinky toys zouden bestrijden, werd Wilders een verwoed verdediger van de dinky toy. Laat u niets wijsmaken, de PVV is geen homo-partij. Zolang ze over andere zondebokken beschikt, zal de PVV homo's geen strobreed in de weg leggen.

 

En natuurlijk weet de slimme Wilders ook dat steeds meer homo's bang zijn voor de islamisering van onze samenleving en voor de toenemende terreur tegen homo's. Zo komt de man aan zijn electoraat: mobiliseer de angst en palm de angstigen in. En Wilders' aanhang neemt toe, de laatste tijd ook onder hoog opgeleiden. En nu dus onder homo's.

 

Ondertussen is de discussie losgebarsten over wel of niet met Wilders in een coalitie willen. Het CDA is verdeeld en sluit principieel niets uit, de VVD ziet geen bezwaar. De PvdA kan het zich niet permitteren gezien de vele moslims die op de voormalige socialisten stemmen.

De enige partijen die ik ervan verdenk niet te zwichten voor de hang naar het pluche zijn D66 en GroenLinks. Hoewel, D66 is altijd nogal windgevoelig geweest en de jasjes waaien zo weer mee als de wind draait. Voor de SP steek ik wat dat betreft ook geen enkel lichaamsdeel in het vuur.

 

Stem Wilders! Wordt u geënquêteerd de komende tijd, zeg dan vooral dat u op de PVV gaat stemmen. Hoe groter de PVV in de peilingen wordt, des te sterker de druk zal worden op de andere partijen om vóór de verkiezingen kleur te bekennen.

Wilt u voorkomen dat Wilders minister-president wordt en Nederland een bananenmonarchie, de risee van Europa, en een verscheurde natie waarin de tegenstellingen tussen oude en nieuwe Nederlanders steeds groter worden, stem dan uiteindelijk niet op Wilders.

 

Roep voorlopig dat u PVV stemt en kijk daarbij overtuigend in het rond. Stem als het zover is op een partij die een coalitie met Wilders uitsluit, nu, tijdens en na de verkiezingen.

 

nieuwste column overzicht