AANDACHT  (april 2008)

over het roze gevaar

Een titel heb ik nog niet, maar die film komt er. Maandenlang gaan we ernaar uitzien, het hele kabinet zal de wereld verzekeren dat het geen algemeen Nederlands standpunt is en na verschijning zal Balkenende weer als de best betaalde Nederlandse filmrecensent een persconferentie geven. Aandacht zal ik krijgen, alle aandacht. Mooie titel trouwens.

 

Schokkende beelden zijn er te over: mannen die andere mannen tijdens feesten verdoven en met besmet bloed injecteren, ouwe viezeriken die in Thailand arme jongetjes neuken, een man die een andere man invriest en opeet.

Het is duidelijk: homo's zijn door en door verdorven en een gevaar voor de mensheid. Ze zijn erop uit de beschaving te ondermijnen, heel hun denken en handelen wordt bepaald door lust. En daarin zijn ze meedogenloos. Alles en iedereen zal moeten wijken voor hun behoeftes.

 

Inmiddels zijn ze in alle geledingen van de samenleving geïnfiltreerd. Ze streven naar machtsposities en doen zich zo respectabel mogelijk voor. Burgemeester willen ze worden, Commissaris van de Koningin, minister zelfs. En het lukt ze.

In de rooms-katholieke kerk maken ze de dienst uit. Ze beheersen de amusementsindustrie en de media. Wat is de Gay Krant anders dan een journalistieke dekmantel voor een bedrijf dat porno distribueert en seksreizen organiseert? Wat is het COC anders dan een politieke lobby-organisatie die thee gaat drinken met naïeve politici en ondertussen een omwenteling voorbereidt?

 

Open uw ogen Nederland. Het is nog niet te laat! Dit is uw toekomst: halfnaakte mannen die de Nederlandse waterwegen domineren en uw kinderen gevangen houden op een zogenaamde tienerboot. Heterorechten stellen straks niets meer voor. Hetero's worden opgesloten in voortplantingsflats waar ze jong vlees mogen produceren voor de seksbeluste machthebbers. Wees waakzaam, een staatsgreep is op handen, een revolutie dreigt!

 

Zo gaat de film worden. Ten slotte nog de suggestie van een hand die artikel 1 uit de Grondwet scheurt. Nou ja, het was de Gouden Gids, meldt de tekst. De homobeweging blijft aanvankelijk rustig, ze laat zich niet provoceren. Maar toch, de twijfel is gezaaid...

 

nieuwste column overzicht