SCHEVE OGEN  (april 2002)

over Chinezen en het adopteren van kinderen

I

 

Ik ben geen Chinees, laten we dat even vooropstellen. Ik martel niet, ik executeer niet, ik onderdruk niet en ik discrimineer niet. Ik ben geen Chinees en wie dat wil, kan deze verklaring zwart op wit krijgen, ondertekend en voor alle doeleinden bruikbaar. Graag zelfs! De Chinezen willen een niet-homoverklaring voor Nederlanders die een klein Chineesje willen adopteren. Heeft de minister van Buitenlandse Zaken de ambassadeur al op het matje geroepen?

 

II

 

Nederlandse adoptiebureaus proberen homoseksuelen te ontmoedigen kinderen uit het buitenland te adopteren, lees ik op teletekst (gemeld naar aanleiding van een Radio-1-programma). De bureaus melden dat het hun om het kind gaat en niet om de ouders. Interessant!

 

Zwakbegaafde en a-sociale volwassenen mogen zich in Nederland ongeremd voortplanten. Dat hoort bij de rechten van de mens. Naar het belang van de kinderen wordt niet gekeken.

 

Volwassen burgers met erfelijke aandoeningen mogen hun ziektes ongeremd overdragen op de volgende generatie. Hoe vaak hoor ik niet iemand stralend zeggen (bij een kind dat bijna stikt in zijn astma): «Ja, het is erfelijk hè?» Naar het belang van de kinderen wordt niet gekeken.

 

Als de ouders dat willen, worden zuigelingen met ernstige aangeboren afwijkingen, kinderen die nooit oud zullen worden en veel pijn zullen lijden, behandeld en in leven gehouden. Naar het belang van de kinderen wordt niet gekeken.

 

Omdat veel ouders te beroerd zijn de taken gelijk te verdelen, wat minder te werken en wat minder te verdienen, worden veel kinderen van zeer jongsaf aan in crèches gedumpt. Dat levert nogal eens stoornissen op in de emotionele ontwikkeling van het kind. We sluiten onze ogen daarvoor en straffen de boodschappers. Naar het belang van de kinderen wordt niet gekeken.

 

De Nederlandse overheid financiert scholen die kinderen indoctrineren met de belachelijkste waanideeën over goden, duivels, heiligen en zondaars. De overheid financiert ook omroepen die daar hun steentje aan bijdragen. Christenen of Moslims, ze rammen hun ideologie erin. Naar het belang van de kinderen wordt niet gekeken.

 

Homoseksuelen die een kind willen adopteren, doen er goed aan te veinzen dat ze dat niet voor hun eigen plezier doen. Voor hetero’s mag kinderen krijgen een levensvervulling zijn, een bron van levensgeluk en een vat vol vreugde, homo’s en lesbo’s zijn geroepen tot altruïsme. Alles alleen en uitsluitend voor het belang van het kind!

 

nieuwste column overzicht